ΑΓΓΛΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ | ENGLISHPLUS

Voucher Αγγλικών – Δωρεάν μαθήματα Αγγλικών Καλαμάτα

Επιδοτούμενη κατάρτιση στην Αγγλική γλώσσα για απόκτηση πιστοποιητικού ΑΣΕΠ.

Στο πλαίσιο της Δράσης του ΟΑΕ∆ «Ειδικές τιμές στους ανέργους» και υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς καθώς και στο πλαίσιο της εταιρικής ευθύνης και της διάθεσής τους να βοηθηθούν τα ενήλικα μέλη της χώρας μας, να εκπαιδευτούν και να πιστοποιηθούν στην αγγλική γλώσσα αποφάσισαν την υλοποίηση και προβολή έργου κατάρτισης και πιστοποίησης 30.000 ομάδων του πληθυσμού στην Αγγλική γλώσσα για απόκτηση Lower ή Proficiency.

Αγγλικά για ενήλικες ΚαλαμάταΟι ωφελούμενοι άνεργοι, Φοιτητές, Σπουδαστές, Δημόσιοι Υπάλληλοι, Ιδιωτικοί Υπάλληλοι μέλη ευπαθών κοινωνικών ομάδων ή Αγρότες έχουν την ευκαιρία ν’ αποκτήσουν με μικρό κόστος πιστοποίηση γνώσης της Αγγλικής γλώσσας στα αναγνωρισμένα από το ΑΣΕΠ επίπεδα Β1, B2, C1, C2 καταβάλλοντας το συνολικό ποσό των 350 ευρώ σε 3 δόσεις.Η εξέταση περιέχει μόνο για προφορικά και έκθεση.

100% ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΜΗΜΑΤΑ – Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ DIDAKTIKA ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΠΤΥΧΙΟ ΓΙΑ LOWER Ή PROFICIENCY! ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ!

 

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του αντικειμένου κατάρτισης στην Αγγλική γλώσσα θα αποτελείται από 3-4 μήνες θεωρητικής διδασκαλίας, επιπρόσθετα και πλατφόρμα ανάπτυξης δεξιοτήτων. Συνολικό κόστος που ΔΕΝ θα πληρώσει ο καταρτιζόμενος 610 ευρώ. ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ Η ΚΑΡΤΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΟΥΤΕ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΠΟΥ Ο ΚΑΤΑΡΤΙΖΟΜΕΝΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Η ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ VOUCHER.