ΑΓΓΛΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ | ENGLISHPLUS

Tο κορυφαίο πιστοποιητικό Αγγλικών NOCN, τώρα και με εξ΄αποστάσεως εξετάσεις από το σπίτι σας, σε 4 δεξιότητες και με 5 δωρεάν επανεξετάσεις!

Το κέντρο ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ENGLISHPLUS σας προσφέρει την εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Αγγλικών NOCN 4 δεξιοτήτων online από το σπίτι σας ή απο το χώρο μας και 5 ΔΩΡΕΑΝ επανεξετάσεις.

Αποτελεί την καλύτερη επιλογή για πιστοποίηση ενηλίκων για Proficiency (C2), Advanced (C1) και Lower (B2) στην Ελλάδα με σχεδόν απόλυτη επιτυχία.

Αποτελέσματα σε λίγες ημέρες και αναγνώριση σε όλες τις προκηρύξεις διορισμών ΑΣΕΠ.

Εξέταση με το νέο συστημα σε 4 δεξιότητες Reading, Listening, Writing και Speaking.

Αυτόματη βελτίωση αποτελέσματος με το near Pass Advantage!

Το NOCN έχει αναγνώριση σε Ελλάδα (πλήρως αναγνωρισμένη από το ΑΣΕΠ) και το Εξωτερικό και ισχύ εφ’ όρου ζωής.

NOCN ESOL Computer Based Exams - CBE

NOCN ESOL Computer Based Exams - CBE

Μεγάλη έκπτωση έως 30 Φεβρουαρίου στα 265 ευρώ εξετάσεις 4 δεξιοτήτων και Past Papers υλικό
(ΜΕ 5 ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΕΙΣ).

NOCN ESOL Computer Based Exams - CBE

Πλατφόρμα δωρεάν υλικού Self Study. Το μοναδικό πιστοποιημένο υλικό για το NOCN.

ONLINE ΑΜΕΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΝΩΣΕΩΝ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑ με το NOCN

Tελευταίοι κωδικοί με την τιμή των 265€ + ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΔΕΠ-Υ & Παραβατική Συμπεριφορά ή σεμινάριο Διαχείριση Παραπόνων κ.α αξίας 180€.

Η Μοναδική Πιστοποίηση με 4 δεξιότητες και εξετάσεις από το σπίτι σας που αναγνωρίζει ο ΑΣΕΠ!

  • E-certificate  σε 3 εβδομάδες.
  • Ισχύει εφ’ όρου ζωής – δεν χρειάζεται καμία ανανέωση.
  • Κόστος πιστοποίησης, υλικού προετοιμασίας & 5 επανεξετάσεις 265€   από την αρχική τιμή των 290€

Aναλυτικά πληροφορίες για την κάθε δεξιότητα:

Το Listening αποτελείται από 31 ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής (a, b, c) και χωρίζεται σε 3 μέρη. Κάθε μέρος της εξέτασης ακούγεται δύο φορές.

Πριν από κάθε ακουστικό μέρος, οι υποψήφιοι έχουν 2 λεπτά για ανάγνωση των ερωτήσεων και άλλα 2 λεπτά στο τέλος για έλεγχο 

Βάση: 16/31

Το Reading αποτελείται από 4 κείμενα με 31 ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής (a, b, c)

Οι υποψήφιοι καλούνται να απαντήσουν σε ξεκάθαρες ερωτήσεις κατανόησης γραπτού λόγου

Βάση: 16/31

Tο Writing αποτελείται από 2 μέρη όπου για κάθε μέρος οι υποψήφιοι πρέπει να γράψουν μία έκθεση. Το θέμα της 2ης έκθεσης είναι πάντα γράμμα ή ηλεκτρονικό μήνυμα. Για κάθε έκθεση δίνονται στους υποψήφιους 3-4 προαιρετικά σημεία ανάπτυξης. Η συνολική βαθμολογία για το Writing προκύπτει από τον συμψηφισμό των 2 εκθέσεων.

Βάση: 12/24

Το Speaking αποτελείται από 3 μέρη με έναν εξεταστή και έναν υποψήφιο και η θεματολογία αντλείται από καθημερινές καταστάσεις.

  • Μέρος 1ο: Ο υποψήφιος καλείται να απαντήσει σε 5 προσωπικές ερωτήσεις, στις 2 εκ των οποίων καλείται να απαντήσει απαριθμώντας 3 επιλογές του (πχ 3 αγαπημένοι προορισμοί διακοπών).
  • Μέρος 2ο: Ο υποψήφιος καλείται να αναλύσει πώς θα αντιμετωπίσει 2 υποθετικές καταστάσεις. Η περιγραφή των καταστάσεων καθώς και τα σημεία στα οποία πρέπει να αναφερθείδίνονται στον υποψήφιο και γραπτώς.
  • Μέρος 3ο: Ο υποψήφιος καλείται να αναπτύξει διάλογο με τον εξεταστή βάσει σεναρίου με συγκεκριμένους ρόλους. Ο υποψήφιος εξετάζεται σε 1 σενάριοτο οποίο του δίνεται και γραπτώς. Δίνεται χρόνος προετοιμασίας 2 λεπτών καθώς και η δυνατότητα να κρατήσει ο υποψήφιος σημειώσεις.

Βάση 17/33

Βάση επιτυχίας το 51% και για B2 και για C2

Σίγουρη επιτυχία χάρη στην εγγύηση της Eglishplus ( Free Resit/ Pass or Return) όπου Σε περίπτωση αποτυχίας, δεν δίνετε ξανά όλη την εξέταση από την αρχή. Αλλά μόνο τις δεξιότητες στις οποίες αποτύχατε χωρίς κανένα επιπλέον κόστος με δυνατότητα έως 5 δωρεάν επανεξετάσεις!

Το πιο σημαντικό όμως της πιστοποίησης είναι το Near Pass Advantage. Δηλαδή όσοι υποψήφιοι πετύχουν 3 μονάδες κάτω από την βάση σε 1 δεξιότητα και έχουν περάσει με επιτυχία τις άλλες 3, είναι επιτυχόντες.

Για αυτό την επιλέγουν ενήλικες που εύκολα και γρήγορα θέλουν να αναβαθμίσουν τις γνώσεις τους και μπορεί να έχουν μείνει μακριά από την Αγγλική γλώσσα για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.

Αίτηση ενδιαφέροντος

Μετά την υποβολή της αίτησης, θα σας στείλουμε λεπτομέρειες σχετικά με την πιστοποίηση.
Παρακαλώ να δείτε και τα ανεπιθύμητα e-mail σας. Η επικοινωνία μας γίνεται από το εταιρικό μας e-mail hi[at]englishplus.gr.