ΑΓΓΛΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ | ENGLISHPLUS

Tο κορυφαίο πιστοποιητικό Αγγλικών LTE, τώρα και με τηλε-εξέταση, την ίδια ημέρα αποτελέσματα σε 3ης ημέρες πιστοποιητικό!

Εξέταση Αγγλικών από το σπίτι άμεσα!

Τελευταίες εξεταστικές έως και 30 Ιουνίου 2024. Διάρκεια του πιστοποιητικού για πάντα!!

Πλατφόρμα δωρεάν υλικού Self Study. Το μοναδικό πιστοποιημένο υλικό languageCert για το LTE.

ONLINE ΑΜΕΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΝΩΣΕΩΝ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑ με το LTE

Tελευταίοι κωδικοί με την τιμή των 119€ + ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΔΕΠ-Υ & Παραβατική Συμπεριφορά ή σεμινάριο Διαχείριση Παραπόνων κ.α αξίας 180€.

Η Μοναδική Πιστοποίηση Πολλαπλής Επιλογής που αναγνωρίζει το ΑΣΕΠ για όλα τα επίπεδα είναι εδώ!

 • 56 ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής (όχι Έκθεση ούτε Προφορικά)
 • Σε maximum 90 λεπτά
  Score την ίδια στιγμή
 • E-certificate  για χρήση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες.
 • Ισχύει εφ’ όρου ζωής – δεν χρειάζεται καμία ανανέωση.
 • Κόστος πιστοποίησης και υλικού προετοιμασίας 119€  

  από την αρχική τιμή των 175€  μέχρι 25/06/2024

Οι εξετάσεις με live τηλε- επιτήρηση είναι μία καινοτόμος μέθοδος απομακρυσμένης εξέτασης, διαθέσιμη για τα πιστοποιητικά Αγγλικών στα επίπεδα CEFR Β1, Β2, C1 και C2 και προσφέρει τη δυνατότητα στον υποψήφιο να δώσει την ίδια ημέρα μόνο με 56 ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής. Το μόνο που χρειάζεται ο υποψήφιος είναι ένα ήσυχο δωμάτιο χωρίς περισπασμούς, υπολογιστή, web camera, μικρόφωνο, ακουστικά και σύνδεση στο ίντερνετ. Η εγγραφή στις εξετάσεις γίνεται εύκολα και γρήγορα online. Η online εξέταση είναι ακριβώς η ίδια εξέταση με αυτή που γίνεται σε εξεταστικό κέντρο και οδηγεί στο ίδιο πιστοποιητικό με την ίδια ακριβώς αναγνώριση ΑΣΕΠ.

Ένα Listening και Reading τεστ με σκοπό την απάντηση σε 56 ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής ιδανικό για υποψήφιους που βρίσκονται σε ένα μεσαίο ή υψηλό επίπεδο (B2-C2).

Όλοι οι υποψήφιοι κάνουν το ίδιο τεστ ανεξαρτήτως της γλωσσικής τους επάρκειας και λαμβάνουν ένα πιστοποιητικό με βάση την απόδοσή τους, κατατάσσοντάς τους στα επίπεδα Α1 έως και C2 του CEFR. Η εξέταση σε εξεταστικό κέντρο είναι διαθέσιμη σε paper based, computer-based μορφή αλλά και ως online εξέταση με ζωντανή τηλεπιτήρηση.

Το computer-based  A1-C2 είναι ένα τεστ σχεδιασμένο να προσαρμόζει τη δυσκολία των ερωτήσεων που εμφανίζονται στον υποψήφιο ανάλογα με την απόδοσή του κατά τη διάρκεια του τεστ. Αυτό διασφαλίζει πως όταν το τεστ   A1 – C2 γίνεται σε computer-based μορφή μέσω ενός εξεταστικού κέντρου ή online, ο αριθμός των ερωτήσεων και κατά συνέπεια η διάρκεια του τεστ μειώνονται σε σχέση με την διενέργεια του Paper-based. Σε κάθε περίπτωση, ανεξάρτητα με τον τρόπο εξέτασης, τα αποτελέσματα και τα πιστοποιητικά είναι ακριβώς τα ίδια και έχουν την ίδια αναγνώριση.

Online Exams: 60 – 90 λεπτά

 • Listening: 25 λεπτά (περίπου)
 • Reading:  35 λεπτά (περίπου)

Το τεστ περιλαμβάνει τους ακόλουθους τύπους ασκήσεων:

 • Πολλαπλών επιλογών: οι υποψήφιοι διαβάζουν ένα κείμενο ή ακούνε μία μαγνητοφώνηση και κατόπιν απαντάνε τις ερωτήσεις. Κάθε ερώτηση έχει τρεις επιλογές, μόνο η μία επιλογή είναι σωστή.

Εξέταση

 

Ηλεκτρονική Μορφή Εξέτασης

  

Διάρκεια*

Δομή

Listening & Reading
(Κατανόηση Προφορικού & Γραπτού Λόγου)

  

περίπου. 60-90 Ελάχιστο – μέγιστο

περίπου 26 ερωτήσεις

  

περίπου 30 ερωτήσεις

  

Σύνολο 60-90 λεπτά

Σύνολο: περίπου 56 ερωτήσεις

LTE A1 - C2 PART 1 DEMO Listening - Reading

Διαδικασία πιστοποίησης:

 1. Με την εγγραφή σας, έπειτα από την αίτηση ενδιαφέροντος παρακάτω στη σελίδα, αγοράζετε τον κωδικό σας VOUCHER για την εξέταση σας. Το κόστος είναι 119€. *
 2. Μαζί με το Voucher εξέτασης σας στέλνουμε 4 διπλά past paper +10 επιπλέον με 27€, προσομοίωση εξετάσεων! B2-C2  (τεστ πολλαπλών επιλογών LTE, κείμενα reading LTE, audio files LTE) μαζί με τις λύσεις τους. Ε-books γραμματικής, A1-C2 VOCABULARY TESTS with ANSWERS Βιβλίο e-book επανάληψης ύλης μέχρι Β1, καθώς την εξεταστέα ύλη που θα πρέπει να γνωρίζετε ανά επίπεδο  για το LTE, με σκοπό την καλύτερη προετοιμασία σας. 
 3. Κλείνετε την εξέταση σας μέσα σε διάστημα ενός έτους –ΠΡΟΣΟΧΗ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ 30/06/2024 . Η εξέταση γίνεται από το σπίτι σας με τηλε επιτήρηση από επιτηρητή της Language Cert. Δυνατότητα εξετάσεων καθημερινά και Σαββατοκύριακα. 
 4. Αποτελέσματα την ίδια στιγμή στην οθόνη σας! Πιστοποιητικό σε 3 ημέρες!

Τελευταίοι κωδικοί με την τιμή των 119€ για όσους δηλώσουν εξετάσεις μεχρι 15/06/2024 + ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΔΕΠ-Υ & Παραβατική Συμπεριφορά ή σεμινάριο της επιλογής σας από τη λίστα στη φόρμα ενδιαφέροντος αξίας 180€. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία για απόκτηση πιστοποιητικού με την πιο χαμηλή τιμή της αγοράς και το μοναδικό πιστοποιημένο υλικό προετοιμασίας.

Επανεξέταση μόνο με 105€!

Αγόρασε την επανεξέταση από το ENGLISHPLUS μόνο με 105€ μέχρι 15/06/2024, ανεξάρτητα από το φορέα που έδωσες την 1η σου εξέταση! Επικοινωνήστε μαζί μας με την αίτηση ενδιαφέροντος!

Αίτηση ενδιαφέροντος

Μετά την υποβολή της αίτησης, θα σας στείλουμε λεπτομέρειες σχετικά με την πιστοποίηση.
Παρακαλώ να δείτε και τα ανεπιθύμητα e-mail σας. Η επικοινωνία μας γίνεται από το εταιρικό μας e-mail hi[at]englishplus.gr.

EXAM LEVEL A1 – C2 FORMAT computer -based Online with remote, live invigilation

CERTIFICATE
Awarded for scores of 10 or above out of 100GRADE BOUNDARIES
Candidates are awarded 0, A1, A2, B1, B2, C1 or C2
C2        90-100
C1       
75-89
B2       
60-74
B1       
40-59
A2       
20-39
A1       
10-19
0           
0-9

 
Online exam 1hr – 1hr & 30 minutes
Listening
Listening

Approx. 25 mins

Reading
Reading

Approx. 35 mins

Κατασκευή Ιστοσελίδων ORANGE404 Καλαμάτα
A Next Generation Digital Agency
Κατασκευή Ιστοσελίδων