ΑΓΓΛΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ | ENGLISHPLUS

Μαθήματα Αγγλικών
ΕΝΗΛΙΚΕΣ - ΦΟΙΤΗΤΕΣ
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ LOWER (B2)

Ταχύρυθμα μαθήματα Αγγλικών για ενήλικες στην Καλαμάτα με στόχο το Lower;

ταχύρυθμα μαθήματα Αγγλικών για ενήλικες στην Καλαμάτα
Το Gatehouse Awards αποτελεί έναν από τους κορυφαίους Βρετανικούς φορείς απονομής πιστοποιητικών, διαπιστευμένο από το OFQUAL (the Office of Qualifications and Examinations Regulation, England) και από άλλους οργανισμούς παγκοσμίως. Με δραστηριότητα σε αρκετές χώρες του κόσμου (όπως στη Μάλτα, Ιταλία, Ρουμανία κα.) το Gatehouse Awards συγκαταλέγεται ανάμεσα στους γνωστότερους φορείς απονομής πιστοποιητικών. Το Gatehouse Awards είναι ο φορέας απονομής του TIE – Test of Interactive English.
 
 
Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Gatehouse Awards: http://www.gatehouseawards.org/
Gatehouse
Ειδικές-Ικανότητες

ΤΙΕ – Το πιο φιλικό πιστοποιητικό για υποψήφιους με ειδικές ικανότητες

ο πιστοποιητικό αγγλικής γλώσσας TIE – Test of Interactive English προσφέρει μία εξειδικευμένη και ειδικά σχεδιασμένη διαδικασία γραπτής εξέτασης για υποψήφιους με ειδικές ικανότητες.

Η συγκεκριμένη διαδικασία γραπτής εξέτασης απευθύνεται σε άτομα που δυσκολεύονται να αποτυπώσουν τις σκέψεις τους σε γραπτό κείμενο, όπως άτομα με δυσλεξία, δυσορθογραφία, δυσαναγνωσία, κινητικά προβλήματα κ.α.

Οι συγκεκριμένοι υποψήφιοι έχουν την δυνατότητα ατομικής γραπτής εξέτασης με βοήθεια γραφέα της Gnosis Assessment. Στη συγκεκριμένη διαδικασία, ο υποψήφιος απαντάει στα θέματα υπαγορεύοντας στον γραφέα, ο οποίος καταγράφει τις απαντήσεις του υποψήφιου.

Για συμμετοχή υποψηφίων στις εξετάσεις ΤΙΕ ως δυσλεκτικοί υποψήφιοι, τα απαραίτητα αποδεικτικά έγγραφα θα πρέπει να αποσταλούν μαζί με την αίτηση συμμετοχής τους.

Τηλέφωνο: 27210 85100 

E-mail: info@englishplus.gr

ΑΓΓΛΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

“ENGLISHPLUS” Κ.Α ΕΟΠΠΕΠ 2308614
Αδειοδοτημένο κέντρο Ξένων Γλωσσών DIDAKTIKA

Κατασκευή Ιστοσελίδων ORANGE404 Καλαμάτα
A Next Generation Digital Agency
Κατασκευή Ιστοσελίδων